jonas

lovv

Så lenge vi lever

Slippes 27.01.23

Nytt management

Jonas har nylig signert med Manager
Orlando Montenegro som driver
«GV-Entertainment». Målet til Orlando og teamet hans er å løfte Jonas Lovv til nye høyder med deres talent innen markedsføring og nettverk.

Første gang jeg så Jonas på scenen tenkte jeg, wow!! Med sin karisma og unike stemme ble jeg umiddelbar en fan.  Som hans manager er mitt fremste mål å dele denne kunstneren med resten av Norge for så å gå Worldwide, jeg er 100% sikker på at vårt lille land og resten verden vil få mye glede av denne magiske personligheten.

– Orlando

I 2023 er planene mange. EP’slipp og masse live-konserter står på tapete. Vi gleder oss til å vise hva Jonas Lovv har jobbet med og hva han kan få til!

Bio

Biography

Jonas Lovv er en 28 år gammel artist og musiker fra Bergen. Som tidligere frontmann og låtskriver i bandet «Shuffle Baby» er ikke Jonas ukjent i Bergens musikkmiljø. Nå står han alene som soloartist og har allerede spilt flere utsolgte konserter i hjembyen. Nå jobber han mot sin første EP «Fotografisk Minne» som kommer i april 2023.

Så langt har Jonas sluppet flere singler, men slapp sin første norsktalende singel «NAKEN» i oktober 2022. Etter en sommer med mye norsk innflytelse er Jonas Lovv nå bestemt på å vise seg på morsmål. I tett samarbeid med produsent Skaftun lover Jonas en EP full av liv og glede.  

 

Jonas har også en brennende lidenskap for mote. Med et ønske om å bryte de kjønnede klesnormene, liker han seg godt på grensen mellom det maskuline og feminine når det kommer til stil og mote.

«Jeg elsker alt av klær. Når jeg ser et klesplagg jeg liker tenker jeg ikke over det tradisjonelle stempelet «mannekler/damekler». Jeg går med det jeg syns representerer meg og gir egentlig faen i hva folk syns om det. Kler er en utrolig viktig visuell ytringsform, så hvem som helst MÅ få gå med hva som helst, på samme måte som hvem som helst MÅ få elske hvem som helst.»

Jonas Lovv

  Hire Me

Kontakt oss for Booking

artist

Kontakt oss

40484818

© Jonas Lovv 2023